Beoordelingen van onze gasten

De beoordelingen van onze gasten nemen wij uiteraard serieus. Dit houdt in dat we duidelijke regels hanteren om nepreviews tegen te gaan. Hier lees je alles over in ons reviewbeleid.

5787 reviews
  1. 7.1

    Ruime appartement met genoeg ruimte. Heerlijk gebruik gemaakt van het bad.

    August 2022 - Miriam B. stayed in Apartment - Am Waltenberg 55-I | Winterberg at Welcome in Winterberg

  2. 8.1

    Alles de omgeving is heel mooi

    August 2022 - Roelfina N. stayed in Apartment - Am Bergelchen 13-M | Winterberg-Niedersfeld  at Welcome in Winterberg

  3. 8.1

    Terrasse, Wohnung an sich

    August 2022 - Birte G. stayed in Apartment - Buchenweg 13-W "Kappenblick" | Winterberg at Welcome in Winterberg

  4. 9.1

    Winterberg is een heel.leuk plaatsje met veel activiteiten in de omgeving. Het appartement lag tegen het centrum aam waardoor je met gemak even naar de supermarkt, winkel of restaurant kon lopen. Het appartement was heel ruim en mooi ingericht. Ook een m'n terras met een mooi uitzicht. Kortom ontzettend genoten.

    August 2022 - Grada K. stayed in Apartment - Gartenstrasse 17 | Winterberg at Welcome in Winterberg

  5. 7.1

    mooi appartement, prachtig uitzicht, heerlijk balkon, mooie omgeving

    August 2022 - agerta p. stayed in Appartement - Am Gerkenstein 29-M | Neuastenberg  at Welcome in Winterberg

  6. 7.1

    Viele Schlafmöglichkeiten und Möglichkeiten zu kochen, gute park Möglichkeiten

    August 2022 - Maren T. stayed in Groupsapartment - Neuastenbergerstrasse 4 | Neuastenberg (Winterberg) at Welcome in Winterberg

  7. 7.1

    De omgeving en het uitzicht.

    August 2022 - Marjolijn S. stayed in Appartement 4 persons - Neuenhagenstrasse 2 | Hildfeld  at Welcome in Winterberg

  8. 6.3

    Via mail heb ik al verbeterpunten aangekaart. Dus daar ga ik nu niet verder op in. Het appartement lag aan een doorgaande weg en dat was erg gehorig binnen. Vooral in de vroege ochtend had je daar last van. De tuin met de vele zitjes vonden we positief.

    August 2022 - Marga W. stayed in Apartment Regal - Brilonerstrasse 16 | Siedlinghausen-Winterberg 'Retro' at Welcome in Winterberg

  9. 7

    No review left

    August 2022 - Pauline O. stayed in Holidayhome - Margaritenweg 17-R | Niedersfeld at Welcome in Winterberg